Eijkskensweg 296243 AA Geulle06 - 37 564 504info@lavendelroos.nl
HomeContactVolg ons ook op Volg ons ook op Facebook
Lea Bovens Dr.Hauschka schoonheidsbehandelingen Aromatherapeutische massages Dr.Hauschka make-up Dr.Hauschka Cosmetica Workshops Tarieven

Aromatherapeutische massages

Verfrist en versterkt. Ontspant en geeft rust.
Omhuld door een heerlijke geur.
Het lichaam geniet van deze intense verzorging.

Bij deze behandelingen staat de eeuwenoude wijsheid van aromatische oliën centraal in combinatie met natuurzuivere huidverzorging en liefdevolle aanraking.
Aromatherapie volgt het principe van de natuurgeneeskunde; ze versterkt de levenskracht en het zelfgenezend vermogen van de mens. Aromatische oliën bevatten de levenskracht van de planten in geconcentreerde vorm; ze zijn energiedragers.
Ze kunnen ons voor de schoonheid, het unieke en het kostbare van de schepping openstellen en ons zo tot innerlijke tevredenheid brengen. Ze gelden als 'de poort naar de ziel' en geven een impuls bij het zoeken naar de zin van ons leven.

Lavendel-ritueel
De aromatische olie 'Lavendula officinalis' staat centraal bij deze behandeling. Deze bijzonder geneeskrachtige plant beschikt over speciale krachten op cosmetisch, lichamelijke en geestelijk niveau. Een verwensessie die je evenwicht geeft.

Lavendelolie geeft een gevoel van ruimte. Ze helpt hardnekkige gedachten los te laten, gedachten worden vrijer en helderder en beslissingen kunnen vanuit een gevoel van evenwicht worden genomen. Deze essence helpt ons zenuwstelsel te ontspannen, frist op bij vermoeidheid, ontspant bij nervositeit en bevordert een goede nachtrust.


Rozen-ritueel
Pure verwennerij met de bloem die symbool staat voor zuiverheid en liefde en je hart opent voor eigen liefde. Rozenolie is het meest harmoniserende olie voor iedereen.
Het rozen-ritueel is een liefdevol ritueel waarbij de Rosa Damascena, de echte Bulgaarse roos, centraal staat. Deze liefdesbloem is symbool van zuiverheid en liefde.
Een verwensessie die je doet stralen en innerlijke rust geeft.


Citroen-Lemongrass-ritueel
De aromatische oliën van citroen en lemongrass staan centraal bij deze behandeling. Citroen voert onmiddellijk in het hier en nu en geeft oorspronkelijke lichtheid en frisheid. Lemongrass geeft een optimistische stemming; het werkt als een zonnestraal, die direct in de ziel belandt en helderheid en frisheid geeft in vastgelopen, vermoeiende situaties. Daarnaast is deze olie zeer geschikt om in te zetten bij de behandeling van cellulite.


Naast bovenstaande rituelen, is er ook massage-ritueel speciaal voor een droge, geïrriteerde huid dat tevens de zenuwen versterkt en emotionele ondersteuning geeft, een verfrissend en vitaliserend ritueel dat de levenskracht wekt en een verwarmend en versterkend ritueel dat de natuurlijke huidfuncties stimuleert.


Mogelijkheden
Massage van rug-, nek, schouders en achterkant armen: duur 50 minuten voor € 56,25.

Massage van achterzijde benen, voeten en voorzijde benen: duur 50 minuten voor € 56,25.

Massage van de complete voorzijde van het lichaam: voeten, onderbenen en bovenbenen, buik, armen en handen, decolleté, gezicht en hoofdhuid: duur 1 ¼ uur voor € 82.

Complete lichaamsmassage: rug, nek en schouders, armen en handen, benen en voeten, buik, decolleté, gezicht en hoofdhuid: duur 1 ¾ uur voor € 108.


Neem contact op als je wilt weten welk ritueel voor jou het meest geschikt is.

Licht en donker, warmte en kou, rust en beweging – dat zijn natuurlijke tegenstellingen
die in een ritmische afwisseling ons leven bepalen. Ook bij de productie van de Dr.Hauschka bodyoliën spelen zij een belangrijke rol.
Voor de Bodyolie Rozen worden de knoppen van de kostbare Damascusroos gedroogd en gemengd met zonnebloemolie van gecontroleerde biologische teelt om gedurende een week te rijpen.
De samenstelling wordt verwarmd tot 37 graden Celsius om vervolgens af te koelen.
's Morgens en 's avonds wordt het mengsel zorgvuldig geroerd, aan licht blootgesteld om vervolgens in het donker en in rust verder te rijpen. De harmoniserende eigenschappen van de roos worden volgens dit unieke procedé overgebracht in de olie.
Dit unieke ritmisch procedé is de basis voor alle Dr.Hauschka Bodyoliën.

NIEUW: ZIRBENHOLZ-BERGKRISTALL MASSAGE – pure levenskracht & nieuwe energie
Zomer 2018 werd ik - op vakantie in het prachtige Stubaital in zuid-Tirol - tijdens verschillende bergwandelingen met Berggids Markus Lindl getroffen door de puurheid en helderheid van het landschap.
Wandelingen in de dennenbossen hier voelden als baden in het Dennenbad van Dr.Hauschka; pure levenskracht en vol nieuwe energie.

Ik leerde van Berggids Markus hoezeer dit te maken heeft met de aanwezigheid van de Zirbe; de arve-den, ook wel Alpen-den genoemd. Aanwezigheid van de Zirbe verlaagt de hartslag, verbetert de slaapkwaliteit, verbetert de concentratie, is ontstekingsremmend en versterkend (zeker wat de longen betreft), verbetert het vermogen om te regenereren, bevordert de doorbloeding en het algeheel welbevinden.

In het boek Etherische oliën voor lichaam, ziel en geest van Michael Kraus las ik de plantboodschap van de Zirbe, de Arve-den;
"Ik geef je de moed en kracht om achter jezelf te staan. De Zirbe versterkt het vrijheidsgevoel en het geloof in de eigen uniekheid en geeft de kracht om trouw te blijven aan de eigen weg."

Ik was geraakt en wilde datgene dat ik hier ervaren had, omzetten in behandelingen voor jullie - mijn klanten -, zodat ik deze pure levenskracht uit zuid-Tirol mee kon nemen naar Limburg. Met trots presenteer ik vanaf augustus 2018 bij Lavendelroos;


ZIRBENHOLZ-BERGKRISTALL MASSAGE
TIEFENTSPANNUNG

50 minuten ~ 70 euro; aromatisch voetenbad, uitgebreide rugmassage, rusttijd
(in combinatie met een Dr.Hauschka Behandeling 50 euro)

80 minuten ~ 90 euro; aromatisch voetenbad, gedeeltelijke lichaamsmassage, rusttijd
(in combinatie met een Dr.Hauschka Behandeling 70 euro)

110 minuten ~ 110 euro; aromatisch voetenbad, volledige lichaamsmassage, rusttijd

De ZIRBENHOLZ-BERGKRISTALL MASSAGE wordt uitgevoerd met speciaal uit Oostenrijk geïmporteerde etherische Zirbenhoutolie en Bergkristallen massagestenen.

Lavendelroos is per 1 augustus 2018 officieel verkooppunt van de originele Zirbenhoutproducten van de ZirbenFamilie - das Original - Zirbenkugel GmbH uit Oostenrijk: www.zirbenfamilie.at

Mocht je meer informatie willen, of wil je een ZIRBENHOLZ-BERGKRISTALL MASSAGE ervaren, neem dan contact op.
Lavendelroos © 2016  |  Disclaimer  |  Privacy policy Ontwerp en realisatie: DesignerWorks