Eijkskensweg 296243 AA Geulle06 - 37 564 504info@lavendelroos.nl
HomeContactVolg ons ook op Volg ons ook op Facebook
Lea Bovens Dr.Hauschka schoonheidsbehandelingen Aromatherapeutische massages Dr.Hauschka make-up Dr.Hauschka Cosmetica Workshops Winkel

Biografie

Mijn naam is Lea Bovens, ik ben geboren in 1968.
Na het afronden van de opleiding tot leerkracht basisonderwijs in 1989 heb ik in Limburg en Leiden in het basisonderwijs gewerkt.
In 1995 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en bij Chi in Breda de specialisaties aromatherapie en shiatsu kosmetiek massage gevolgd. Vervolgens heb ik jarenlang in mijn praktijk voor schoonheidsverzorging gewerkt.
In die tijd werd ik moeder van 3 prachtige kinderen.
In 2006 heb ik bij WALA Nederland de opleiding tot Dr.Hauschka therapeute gevolgd. Sinds die tijd bezoek ik regelmatig nascholingen (o.a. spa & wellness, rugbehandelingen, acnebehandelingen, lymfe, natuurzuivere cosmetica, kwaliteitscursussen) en congressen bij WALA Nederland.

In 2009 ben ik mijn specialisaties aromatherapie en ontspanningsmassages gaan inzetten als vervangend leerkracht aan de Bernard Lievegoed Vrije School in Maastricht. Vervolgens ben ik hier als klassenleerkracht gaan werken.

Ik heb mogen ervaren dat iedere individuele leerling zich ontwikkelt aan de mensen en aan de wereld om zich heen.
Naast mijn werk als klassenleerkracht heb ik bij Helicon de nascholing tot Vrije School leerkracht gevolgd. Gezien het aantal uren dat ik in die tijd op school werkte, zou de combinatie met een eigen praktijk, opleiding en gezin te veel worden en ben ik gestopt met mijn praktijk.


Op enig moment heeft het leven mij uitgedaagd de balans op te maken en opnieuw te kijken waar mijn focus ligt. Ik heb ontdekt dat mijn hart bij zowel het lesgeven als de schoonheidsverzorging ligt.
Vanaf medio 2013 verwelkom ik je bij Lavendelroos, pure schoonheid & welbevinden.

Mijn passie is mensen laten stralen middels holistische behandelingen, een persoonlijk huidverzorgingsadvies, een prachtige make-up en inspirerende workshops.

"Schoonheid is zichtbaar geworden Liefde"

Plato


Op 9 juli 2016 vond het Open Huis La Vie en Rose van Lavendelroos plaats in het kader van mijn 10 jarig Dr.Hauschka Therapeut-schap.
Onderstaande foto's zijn een impressie van deze fantastische dag:

Lavendelroos © 2016  |  Disclaimer  |  Privacy policy Ontwerp en realisatie: DesignerWorks